Underhåll av Fastigheter och Arbete på Höga Höjder

Behöver din fastighet renovering eller underhåll, då är vi det bästa valet. Vare sig det handlar om ett hus eller en större byggnad så utför vi arbeten och renoveringar med yttersta professionalism. Vi på STARK Fasadrenovering specialiserar oss i stort sett på tre områden:

  • Murning
  • Fasadrenovering
  • Kakel & klinker

Men egentligen erbjuder vi fler tjänster än så. Vi arbetar med allting som har med den utvändiga delen av fastigheten att göra. Därför ingår det en rad med andra arbeten inom dessa tre områden, så att du som fastighetsägare kan få lösningar på allt som behöver fixas. Om du behöver mer än en fasadrenovering så kan det vara bra att veta att vi bland annat utför:

  • tilläggsisoleringar
  • fönsterrenoveringar
  • takarbeten
  • balkongrenoveringar

Hela utsidan av en byggnad eller ett hus, från tak till mark, är vår grej. För de som har en putsad fasad kan vi erbjuda underhåll och renovering. Men vi gör är även putsarbeten, sätter tegel och murar för dej som håller på att bygga din nya fastighet. Vi bokar gärna in ett möte där vi sätter oss ner tillsammans för att hitta lösningar som passar just dig och din fastighet.

Ett väl utfört arbete håller länge, så att du undviker utgifter i den nära framtiden. Därför arbetar vi med erfarna och välutbildade murmästare. Produkterna vi använder är kalkbaserade för att tillåta fasaden att andas i olika väder. På så sätt håller man fuktskador som röt, mögel och hussvamp borta. Vi föredrar att använda traditionella metoder när vi arbetar, eftersom de är de mest pålitliga. Men vi är lika villiga att använda moderna tekniker också. Det viktigaste för är att din fastighet får både ett hållbart och snyggt utseende. Vi vet att en välgjort utsida är viktig för att hålla strukturen och skydda huset från fuktskador. Därför tar vi vårt arbete på största allvar.